Harald Torps veg, Trondheim

Harald Torps veg – kommer for salg

Eiendomsgruppen Trondheim

Harald Torps veg

Kommer for salg

Vil du bo i funksjonelle og arealeffektive boliger i landlige omgivelser på Tiller, samtidig som du har Trondheim sentrum et kvarter unna? I vårt prosjekt i Harald Torps veg bygger vi 42 leiligheter i størrelsen 40-90 m2. Med en nyetablert Coop Extra i 1. etasje, heis direkte ned til romslig parkeringskjeller for bil og sykkel samt turløyper rett utenfor døren vil det være lett å ha et behagelig og aktivt liv på Tiller. Har du lyst å høre mer om dette spennende prosjektet så kan du registrere din kontaktinformasjon og du vil få tidlig før alle andre og mulighet til å sikre deg din nye leilighet. Meld din intresse her >

Tilleggsinformasjon

Prosjektet er planlagt med parkeringskjeller og muligheter for EL-billading på alle p-plasser. I bygget vil det også være en romslig sykkelparkering med muligheter for lading, rengjøring og plass for enkelt vedlikehold.

Attraktiv nærområde

Harald Torps veg har kort vei til alt. Du finner Trondheims mest innholdsrike handelsområder kun noen steinkast unna. Tiller er en ung bydel hvor det er etablert et stort mangfold av ulike type boliger. Bydelen er godt utbygd og fremstår som attraktiv for alle aldersgrupper med nærhet til barnehager, skoler, fritidsaktiviteter og øvrige servicetilbud. Området har et godt utbygd kollektivtilbuda som gjør at du effektivt reise kollektivt uansett hvor du skal reise i Trondheim.

Boliginteressert?

Få tilbud og informasjon først

Vi utvikler boligprosjekter “for folk flest” flere steder i landet. Ønsker du å vite mer om kommende eller pågående boligprosjekter, meld din interesse.

Påmeldte får informasjon først.