Teglværket Sandnes

Teglværket, Sandnes

Eiendomsgruppen Vest

Teglværket, Sandnes

Treffsteder, Trivsel og Trygghet

Teglværket et prosjekt som består av 3 bygg med totalt 66 leiligheter med 2 fellesrom og 1 gjesteleilighet.

I planleggingen av Teglværket har også vi styrt etter noen T-er, nemlig Treffsteder, Trivsel og Trygghet. Vi tror nemlig at et boligprosjekt der forholdene er lagt til rette for at folk enkelt kan treffes, både tilfeldig og planlagt, er måten man lager et trygt og trivelig sted å bo.

UTSOLGT / FERDIGSTILT
Meld din interesse for kommende prosjekter >>>

De tre T-er

Treffsteder

I Teglværket kommer inkluderende treffsteder som fellesterrasser i flere etasjer, et sosialt allrom med kjøkken, et velutstyrt hobbyrom og et tiltalende uteområde med ulike aktivitetssoner.

Beliggenheten gjør det enkelt å møtes over en kopp kaffe på konditoriet på Maxi og siden rusle de 3-4 minuttene til de mektige trekronene i Sandvedparken. Turstien som går langs elva helt opp til Stokkalandsvatnet er perfekt for en morgentrim i nydelige omgivelser.

Trivsel

Trivsel handler om hvordan du har det i hverdagen. Hvordan du har det i din nye og lune bolig, der det er godt å være alene og hyggelig å invitere gamle venner og nye naboer. Samtidig handler trivsel om å gjøre noe sammen med andre, for eksempel over et prosjekt i Teglværkets hobbyrom eller ta en tur til sentrum.

Med leilighet i Teglværket får du kun et par minutters gåtur til shopping, kulturtilbud, spisesteder og folkeliv i Sandnes sentrum. Maxi kjøpesenter blir din nærmeste nabo, og her er alt du trenger av butikker og service- og helsetilbud.

Trygghet

Trygghet er å ha et sosialt nettverk, at du blir sett og at hjelpen er i nabolaget dersom behovet melder seg. Samtidig handler trygghet om at du får en god og moderne leilighet der alt virker både i dag og i morgen, at du slipper å bekymre deg for uforutsette utgifter til reparasjoner og oppussing.

Passe sentralt, passe tilbaketrukket

I Teglværket bor du sentralt i forhold til Sandnes sentrum, og samtidig passe fredelig og tilbaketrukket. Det kan være greit når du vil oppleve folkefest, konserter og verdensstjerner i langrenn og skiskyting under den årvisse Blink-festivalen, et av sommerens høydepunkter for mange sandnesgauker og små og store idrettsstjerner fra hele skiverdenen.

Boliginteressert?

Få tilbud og informasjon først

Vi utvikler boligprosjekter “for folk flest” flere steder i landet. Ønsker du å vite mer om kommende eller pågående boligprosjekter, meld din interesse.

Påmeldte får informasjon først.