Lønnegaarden Terrasser, Jessheim

Lønnegaarden Terrasser, Jessheim, seniorleiligheter med takhager

Eiendomsgruppen Oslo

Lønnegaarden Terrasser, Jessheim

Skreddersydd for godt voksne

De aller fleste boliger blir bygget for de aller fleste. Konstruert etter et største felles multiplum av ønsker og krav, slik at flest mulig mennesker i flest mulig aldersgrupper skal finne boligen attraktiv. En hensiktsmessig tankegang, men den åpner også for svakheter – ingen får alt. Men av og til dukker det opp boliger som bygges på en helt annen lest. Hvor hver minste kvadratmeter og detalj er tilrettelagt en helt spesifikk målgruppe, hvor deres behov og ønsker har vært grunnlaget for hele prosessen. Tilgjengelighet. Fellesområder, både ute og inne. Sosiale knutepunkt, vaktmestertjenester, sollys, grøntarealer. Detaljer som hver for seg er svært positive, og som sammen skaper grunnlaget for en unik bolig.

FERDIGSTILT

Et liv i takt med lyset

Her får du en standard du vil trives med; romslig takhøyde, store vestvendte vinduer, flislagte bad, kvalitetskjøkken og lys eikeparkett i stue og på soverommene. Oppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarme slik at dine egne strømutgifter blir holdt på et lavmål. Varierte planløsninger lar deg velge mellom åpent kjøkken med kjøkkenøy, eller lukket kjøkken mot stue.

Perfekt plassert

Det skal godt gjøres å finne en bedre beliggenhet.
I Lønnegaarden Terrasser får du mulighet til å ha din egen bil, men det er slett ikke sikkert at du kommer til å trenge den. Avstanden til OBS stormarked kan telles i antall skritt. Jessheim Storsenter er også ganske i nærheten, der får du alt mellom himmel og jord.

Når du vil ha naturopplevelser ligger Norbytjernet en liten kilometer unna, dette er et fint utgangspunkt til mange flotte og varierte turer i skog og mark rundt Jessheim. Turen rundt vannet er også fin i seg selv, det går en sti rundt hele vannet hvor du kan du se en rekke ulike plante- og fuglearter. Vil du strekke på vingene selv er du på Gardermoen på et kvarter og Oslo er cirka 40 minutter unna med tog eller buss.

Boliginteressert?

Få tilbud og informasjon først

Vi utvikler boligprosjekter “for folk flest” flere steder i landet. Ønsker du å vite mer om kommende eller pågående boligprosjekter, meld din interesse.

Påmeldte får informasjon først.