Dovrekvartalet, Lillestrøm Øst

Dovrekvartalet er tilsammen 86 leiligheter fordelt på tre bygg

Eiendomsgruppen Olso

Dovrekvartalet, Lillestrøm

Velkommen til en ny bydel

Flotte leiligheter med lillestrøms fineste takhage. Dovrekvartalet består av 3 leilighetsbygg (D1, D2 og D4), totalt 108 leiligheter for «Voksne». noen næringslokaler i nederste etasjen.
– Alle leilighetene har tilgang til garasjekjeller.
– Gjesteleiligheter
– Storstue felles selskapsrom og møte-/aktivitetsrom til bruk for alle beboerne
– Felles solrik og flott takterrasse med skjermede soner og panoramautsikt

Felles takhage – frodig og sone-inndelt

Hvert av de tre byggene har en fantastisk takhage. Det beste med disse er panoramautsikten. Herfra ser du ut over hele byen. Terrassen har hage og grill og er delt inn i frodige soner som gir egne lommer der man kan gjemme seg bort hvis man ønsker ro og fred, eller dele hyggelige stunder med flere.

Bo i sentrum av Lillestrøm

Disse boligene har ideell beliggenhet for deg som liker å bruke byen og å ha det du bruker i hverdagen nært og lett tilgjengelig. Her bor du bare en kort spasertur fra jernbanestasjonen, gode kafeer og restauranter, kjøpesenter, et godt og variert kulturtilbud, en mengde fritidsaktiviteter, flotte friluftsområder, offentlige tjenester og servicetilbud. Mange er ikke klar over at Lillestrøm også har kortere reisetid til Oslo sentrum enn de fleste som bor i Oslo!

Boliginteressert?

Få tilbud og informasjon først

Vi utvikler boligprosjekter “for folk flest” flere steder i landet. Ønsker du å vite mer om kommende eller pågående boligprosjekter, meld din interesse.

Påmeldte får informasjon først.